If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен момчето си е ок, а кой го дразни не знам и не ме интересува, говоря по принцип! Иначе говоря и пиша бързо, а може и да мисля бавно де да знам Хах то го пише в подписа му значи говора изпреварва зрението карай.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
За мен момчето си е ок, а кой го дразни не знам и не ме интересува, говоря по принцип! Иначе говоря и пиша бързо, а може и да мисля бавно де да знам Хах то го пише в подписа му значи говора изпреварва зрението карай.
+1000
Аз съм благодарен, че има хора като лорда. А ако имаше и повече, щеше да е още по-добре.
Понеже флекса дава зор,ама за сега го държа малко далеч от колицата,да ме светне какво да правя с вентилаторчето с датчик за вътрешната температура.Писна ми да си завирам пръста да му помагам да се завърти.
Чисто е.Проблема г има от пролетта ама сега вече прави мизерии на топличкото сутрин шашка парното.
Идеи?Не ми се търси по морги и обяви.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Понеже флекса дава зор,ама за сега го държа малко далеч от колицата,да ме светне какво да правя с вентилаторчето с датчик за вътрешната температура.Писна ми да си завирам пръста да му помагам да се завърти.
Чисто е.Проблема г има от пролетта ама сега вече прави мизерии на топличкото сутрин шашка парното.
Аз си мисля че и без вентилаторчето ще работи. Но когато оста не се върти е възможно целият датчик да се нагрява от това и така управлението отчита невярно висока температура.
Пробвай да откачиш веригата на мотора, като прекъснеш пин 1 или 2. Така ще остане само термочувствителния елемент.
Аз си мисля че и без вентилаторчето ще работи. Но когато оста не се върти е възможно целият датчик да се нагрява от това и така управлението отчита невярно висока температура.
Пробвай да откачиш веригата на мотора, като прекъснеш пин 1 или 2. Така ще остане само термочувствителния елемент.
Точно това се получава и започва да намалява температурата.Усеща се много ясно.В момента които му помогна и започва да духа топло.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
може докато е зима да преместиш цялото устройство някъде където ще му е постоянно студено и ще не ще ще дава инфо за студ респективно лятото го слагаш някъде да му е винаги жега, за да ти е хладно на теб
Трябва малко нестандартно, разчупено мислене
Туй го мога с партийният секретар,вария точно 10кг.
При мен и на двете 166-ти салоните са бежави и щорите са черни,оригинални пък не се имам за лесно забогатял селянин.При теб всичи елементи и по табло и по корите са в бежаво нали така?При мен има доста черна пласмасария,нищо че салона е бежав и черната щора се връзва,докато при теб няма да е готино.
Ако го откачиш целия датчик, дали няма да работи парното, без да прави проблеми.
Ако направиш това, от електрическа гледна точка ще е равносилно на ситуацията при която има датчик, който мери много ниска температура.
И понеже има други датчици, който мерят температурата на изходите на климатика, сигурно на дисплея ще се появи надпис, който указва да си затвориш прозорците или да бягаш в сервиза
Comment